• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Дружина юних пожежних на варті безпеки!

Дружина юних пожежних на варті безпеки!

2019-04-05

/Files/photogallery/ПОЖ12.JPG

Дружина юних пожежних на варті безпеки!

З метою забезпечення єдності набуття у підростаючого покоління навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності 5 квітня проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних на базі КЗ «Центр дитячої та юнацької творчості» Гуляйпільської міської ради.

У районному етапі брали участь команди 4 закладів освіти: Полтавської ЗОШ, Добропільської ЗОШ, Верхньотерсянської ЗОШ та Воздвижівської ЗОШ.

Активну участь у суддівській колегії брав Гавриленко Денис Миколайович – провідний інспектор Гуляйпільського районного сектору головного управління ДСНС України в Запорізькій області, лейтенант служби цивільного захисту.

За загальними результатами всіх конкурсів перше місце в районному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних в 2019 році посіла команда Полтавської ЗОШ (директор Олена Кириченко), друге – Верхньотерсянської ЗОШ (директор Володимир Застрожніков), третє – Воздвижівської ЗОШ (директор Оксана Стасик).

По закінченню заходу Турченко Олександр Васильович, заступник голови Гуляйпільської районної державної адміністрації, привітав учасників. Всі команди були нагороджені грамотами відділу освіти, молоді та спорту та солодкими подарунками від Гуляйпільського районного сектору головного управління ДСНС України в Запорізькій області.

Для участі в зональному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, який буде проходити 12 квітня в м. Пологи на базі КУ «Пологівська гімназія «Основа», направлено команду «Палаючі серця» Полтавської ЗОШ (керівник дружини Крупій Іван Іванович). Бажаємо команді здобути перемогу у ІІ етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних!

/Files/photogallery/ПОЖ1.JPG/Files/photogallery/ПОЖ2.JPG/Files/photogallery/ПОЖ3.JPG/Files/photogallery/ПОЖ4.JPG/Files/photogallery/ПОЖ5.JPG/Files/photogallery/ПОЖ6.JPG/Files/photogallery/ПОЖ7.JPG/Files/photogallery/ПОЖ8.JPG/Files/photogallery/ПОЖ9.JPG/Files/photogallery/ПОЖ10.JPG/Files/photogallery/ПОЖ11.JPG/Files/photogallery/ПОЖ12.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 389