День Безпечного Інтернету у ЗЗСО

2019-02-08

День Безпечного Інтернету

З метою підвищення рівня обізнаності вчителів, адміністрації закладів загальної середньої освіти з безпечного користування Інтернетом, а також попередження небезпек, що пов’язані з користуванням Інтернетом 4 лютого вчителі інформатики та вчителі початкових класів переглянули вебінар, що організовувався ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Центр кращого Інтернету» та НВК №141 «ОРТ» м. Києва.

5 лютого 7 ЗЗСО Гуляйпільської районної ради та 3 ЗЗСО Воздвижівської сільської ради долучилися до Всеукраїнської акції #STOP SEXтинг та провели урок на тему «Інтимні селфі в Інтернеті – жарт чи небезпечний ризик?», використовуючи матеріали до уроку розроблені Анастасією Дьяковою, експертом Уповноваженого Президента України з прав дитини, спільно з видавництвом «Ранок», кіберполіцією міста Києва та ювенальною превенцією Національної поліції України. Це урок було проведено для учнів 7-11 класів.

Після проведення уроку вчителі взяли участь у конкурсі для освітянської спільноти організованого видавництвом «Ранок» у соціальній мережі Facebook.

Кiлькiсть переглядiв: 404