• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання наради керівників закладів освіти

Засідання наради керівників закладів освіти

2018-05-18

18 травня 2018 року в залі засідань РДА відбулася чергова нарада директорів. На нараді були присутні начальник відділу освіти, молоді та спорту Бут Р.C., спеціаліст відділу освіти, методисти районного методичного кабінету, керівники освітніх закладів, вчителі-логопеди логопедичних пунктів ВОМС, завідувач РПМПК. На нараду було запрошено першого заступника голови Гуляйпільської районної адміністрації Гришаєву Л.С., яка розповіла про виділення коштів на Нову Українську Школу та стан виділення коштів на престижність педагогічних працівників.

Питання які розглядались на нараді директорів:

1. Про психолого-педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами (виступила Кущ І.О., завідувач РПМПК)

2. Про стан роботи педагогічних колективів з виховання у школярів ціннісного ставлення до сім’ї, родини, людей (виступила Минка Г.А., методист РМК)

3. Про ефективність та результативність роботи РМО вчителів художньо-естетичного напряму, їх вплив на якість підготовки висококваліфікованих кадрів (виступила Жовніренко А.В., методист РМК).

/Files/images/narada_kervnikv/1.jpg/Files/images/narada_kervnikv/2.jpg/Files/images/narada_kervnikv/IMG_20180518_104634.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 185