• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

Районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних

2018-04-06

З метою забезпечення єдності набуття у підростаючого покоління навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я та життя людей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності 06 квітня 2018 року проведено районний етап Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних на базі КЗ «Гуляйпільська СЗОШ І-ІІІ ступенів».

У районному етапі прийняли участь команди 10 закладів освіти: Гуляйпільської СЗОШ, Гуляйпільської, Мирненської, Малинівської, Добропільської, Верхньотерсянської, Воздвижівської, Полтавської, Залізничної та Успенівської ЗОШ.

З метою підготовки до огляду в закладах проведена робота по вивченню правил безпечної поведінки, історії пожежно-рятувальної служби, профілактичної роботи з попередження виникнення надзвичайних ситуацій та подій серед широких верств населення учнями шкіл. Педагогічними працівниками шкіл організована робота по проведенню роз’яснювальних бесід серед учнів та батьківської громадськості щодо поведінки в різних життєвих та надзвичайних ситуаціях.

За загальними результатами всіх конкурсів перше місце в районному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних в 2018 році посіла команда Полтавської ЗОШ, друге – Гуляйпільської СЗОШ, третє - Залізничної ЗОШ.

Команди-переможці нагороджені грамотами.

Для участі в зональному етапі Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних, який відбудеться в м. Пологи 13.04.2018 року направлено команду «Палаючі серця» Полтавської ЗОШ.

Бажаємо учасникам перемоги!

/Files/images/dyup/Полтавська ЗОШ.jpg /Files/images/dyup/На етапі влучний ствольщик.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 174