• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар громадських інспекторів з охорони дитинства.

Семінар громадських інспекторів з охорони дитинства.

2018-04-11

11 квітня 2018 року на базі КЗ «РЦДЮТ» ГМР відбувся семінар громадських інспекторів на тему: «Організація роботи закладів освіти щодо соціально-педагогічної допомоги дітям і сім’ям, які потребують особливої уваги». На засіданні були присутні громадські інспектори ЗЗСО та ЗДО Гуляйпільського району та Воздвижівської сільської ради. Відкривала семінар методист РМК Крупій І.В., яка повідомила про напрямки роботи громадських інспекторів в закладах освіти та надала методичні рекомендації для громадських інспекторів з охорони дитинства.
Доповідачами в семінарі виступали:

- Сур В.І., громадський інспектор Малинівської ЗОШ - «Про організацію роботи навчального закладу щодо соціально-педагогічного супроводу дітей і сімей які потребують особливої уваги»;
- Жукова Т.С., громадський інспектор Малинівського ЗДО «Світанок» «Про організацію роботи з дітьми пільгових категорій в ЗДО»;- Сивоненко О.О., громадський інспектор Новозлатопільської ЗОШ – «Допомога дітям і підліткам з девіантною поведінкою». Методист з психологічної служби РМК Сахно Н.Ю. провела з учасниками психологічний тренінг в малих групах та націлила на співпрацю психологічної служби та громадських інспекторів закладів освіти.

/Files/images/IMG_20180411_103958.jpg/Files/images/IMG_20180411_103258.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 172