• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагоги Гуляйпільщини опановують хмарні сервіси

Педагоги Гуляйпільщини опановують хмарні сервіси

2017-11-03

/Files/images/maxresdefault.jpg

"Хмарні технології і освіті" - актуальна тема сьогодення. Саме цій проблемі був присвячений тренінг, що проводився з 30 жовтня по 03 листопада на базі Гуляйпільського колегіуму "Лідер" для педагогічних працівників району. Провела його вчитель інформатики цього закладу, методист районного методичного кабінету Бодня Ірина Василівна. Всього на тренінгу було присутніми 24 педагоги, серед яких 5 - працівники дошкільних навчальних закладів.

Учасники тренінгу ознайомилися з хмарними технологіями (сервіси Office 365 і G Suit) та особливостями їх впровадження у навчальний процес.

Під час практичної роботи учасники тренінгу скористалися корпоративними акаунтами Office 365 та G Suit, працювали з онлайн документами, навчилися надавати посилання для спільної роботи в них; створювали анкети та тести для опитування всіх учасників освітнього процесу, сайти та записні книжки, уроки в Class Room тощо. Підбиваючи підсумки заходу учасники тренінгу відзначили практичну значущість отриманої інформації.

На завершення учасники тренінгу склали залікову роботу. Тож поздоровимо всі із завершенням напруженої роботи та отриманням сертифікату.

Кiлькiсть переглядiв: 173