Оголошено конкурс

2017-09-06

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 13 жовтня 2015 року № 827 «Про затвердження порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів державної форми власності», рішення сесії Гуляйпільської районної ради від 22.04.2016 року №18 «Про Порядок призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Гуляйпільського району, та типову форму контракту з керівником загальноосвітнього навчального закладу, що належить до спільної власності територіальних громад сіл, селища, міста Гуляйпільського району» відділ освіти, молоді та спорту Гуляйпільської районної державної адміністрації ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади директора комунального закладу «Гуляйпільська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Гуляйпільської районної ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вільне володіння державною мовою, вища педагогічна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж педагогічної роботи не менше трьох років, високі моральні якості та стан здоров’я, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Особи, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, подають такі документи: заяву про участь у конкурсі, автобіографію, особовий листок з обліку кадрів, заповнену особову картку (форма П-2), дві фотокартки розміром 4 х 6 см; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; копію документа, який посвідчує особу (паспорт), згоду на збір та обробку персональних даних, мотиваційний лист; перспективний план розвитку навчального закладу на 5 років (додаток у формі презентації Power Point є перевагою).

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

Засідання конкурсної комісії відбудеться через 30 календарних днів з дня опублікування інформації.

Кандидати подають документи, особисто протягом не менше 20 і не більше 30 календарних днів з дня опублікування оголошення до відділу освіти, молоді та спорту Гуляйпільської районної державної адміністрації за адресою: 70200, Запорізька обл., м. Гуляйполе, вул. Пологівський шлях (Ворошилова), 28, у робочі дні з 08 до 16 години.

Додаткову інформацію щодо умов проведення конкурсу можна отримати за тел. 4-14-82.

Наказ відділу освіти, молоді та спорту від 06.09.2017 № 336 "Про оголошення конкурсу"

Кiлькiсть переглядiв: 158